Napi grillreceptünk: Krumpli saláta bárányhússal

Bárány, spárga és újkrumpli a főszereplője mai grillreceptünknek a tavasz és a húsvét jegyében. Lepd meg családodat egy gazdag és frissítő menüvel az ünnepen, amiben a zöldségek édessége keveredik a fokhagyma zamatával és a hús szaftosságával.


Bárány, spárga és újkrumpli a főszereplője mai grillreceptünknek a tavasz és a húsvét jegyében. Lepd meg családodat egy gazdag és frissítő menüvel az ünnepen, amiben a zöldségek édessége keveredik a fokhagyma zamatával és a hús szaftosságával.

Az újkrumplit főzd meg az oldalégőn, majd öntsd le róla a vizet és a nagyobb darabokat vágd fel falatnyi darabokra.
A krumpli után a spárgát is tisztítsd meg és blansírozd. A pár perces forró vizes fürdő után tedd a spárgákat jeges vízbe, majd egy papír segítségével töröld le róluk a vizet.

A recept többi részét itt olvashatod.

Címkék: