- írta: Peitli Csilla
Napi grillreceptünk: Krumpli saláta bárányhússal
- írta: Peitli Csilla
- 2016.03.15
Bárány, spárga és újkrumpli a főszereplője mai grillreceptünknek a tavasz és a húsvét jegyében. Lepd meg családodat egy gazdag és frissítő menüvel az ünnepen, amiben a zöldségek édessége keveredik a fokhagyma zamatával és a hús szaftosságával.
Bárány, spárga és újkrumpli a főszereplője mai grillreceptünknek a tavasz és a húsvét jegyében. Lepd meg családodat egy gazdag és frissítő menüvel az ünnepen, amiben a zöldségek édessége keveredik a fokhagyma zamatával és a hús szaftosságával.
Az újkrumplit főzd meg az oldalégőn, majd öntsd le róla a vizet és a nagyobb darabokat vágd fel falatnyi darabokra.
A krumpli után a spárgát is tisztítsd meg és blansírozd. A pár perces forró vizes fürdő után tedd a spárgákat jeges vízbe, majd egy papír segítségével töröld le róluk a vizet.
A recept többi részét itt olvashatod.