- írta: Peitli Csilla
Napi grillreceptünk: Kukoricadarás füstölt hal
- írta: Peitli Csilla
- 2016.05.28
Füstölt halas gombócokat olajban is sütheted, de ha egészségesebb változatra cserélnéd az elkészítést, akkor használd a grillt. Ehhez a halkrokettet előtte kend le egy kis olajjal. A kukoricadarával és krumplipürével összeállított kellemesen füstös falatkákhoz zöldsalátát vagy valamilyen mártogatóst kínálj.
Füstölt halas gombócokat olajban is sütheted, de ha egészségesebb változatra cserélnéd az elkészítést, akkor használd a grillt. Ehhez a halkrokettet előtte kend le egy kis olajjal. A kukoricadarával és krumplipürével összeállított kellemesen füstös falatkákhoz zöldsalátát vagy valamilyen mártogatóst kínálj.
A szálaira szedett füstölt halat keverd el az aprított fokhagyma zölddel, a fűszerekkel és a kisebb darabokra vágott chipotle paprikával egy közepes méretű edényben.
Egy másik edénybe tedd a lisztet, a sütőport, a kukoricadarát és egy kis sót és borsot, majd keverd bele egy habverő segítségével az írót és a krumplipürét.
A recept folytatását itt találod.