- írta: Peitli Csilla
Napi grillreceptünk: Marhaborda chilis-gombás fűszerkeverékkel
- írta: Peitli Csilla
- 2016.05.16
Édeskés szósszal lekent marhaborda enyhén csípős utóízzel. Ezt kínálja ez a hosszú ideig készülő fogás, ami az este sztárja lehet, ha nem sajnálod rá az időt.
Édeskés szósszal lekent marhaborda enyhén csípős utóízzel. Ezt kínálja ez a hosszú ideig készülő fogás, ami az este sztárja lehet, ha nem sajnálod rá az időt.
Állítsd fel a keg grillt füstöléshez, amit 120-130 °C-ra kell előmelegíteni.
Grillezés előtt fél órával áztasd be a füstöléshez használt mesquite fát.
A bordákat készítsd elő a füstöléshez. Tedd őket egy rétegben egy tepsire és dörzsöld be a húsba a mustárt.
A recept többi részét itt olvashatod.