- írta: Peitli Csilla
Napi grillreceptünk: Mexikói pác
- írta: Peitli Csilla
- 2016.07.05
Percek alatt összeállítható otthoni gyorspác, ami a zöldfűszerek illatos aromájára, a lime és a cider savasságára támaszkodik. Marhához és szárnyasokhoz is szabadon felhasználható pác, csak a pácoláso idő meghatározásán kell változatni az eltérő húsfajtáknál.
Percek alatt összeállítható otthoni gyorspác, ami a zöldfűszerek illatos aromájára, a lime és a cider savasságára támaszkodik. Marhához és szárnyasokhoz is szabadon felhasználható pác, csak a pácoláso idő meghatározásán kell változatni az eltérő húsfajtáknál.
Grillplaza.hu - Broil King grillek és grillkiegészítők áruháza
A hozzávalókat keverd össze, majd add a páchoz az aprított koriander zöldet.
Végül ízlésed szerint sózd és borsozd a pácot, majd tedd félre legalább egy napra a hűtőbe.
Ez idő alatt kellően összeérnek az ízek, és utána kenheted is a húsra.
Hasznos tanácsokért, kattints ide.