Napi grillreceptünk: Mini bari burger, grillezett fűszeres ananásszal

Ha már unod a klasszikus marhaburget, próbáld ki ezt az ananásszal feldobott bárányburgert, aim selymes ízeivel kényezteti az ízlelőbimbókat.


Ha már unod a klasszikus marhaburget, próbáld ki ezt az ananásszal feldobott bárányburgert, aim selymes ízeivel kényezteti az ízlelőbimbókat.

A báránycombot legalább kétszer átdaráltam, majd hozzáadtam a magos mustárt, a száraz serpenyőben megpirított és összetört koriander magot, a sót és a frissen őrölt borsot. Az egészet alaposan összekevertem és egy fél órát-órát pihenni hagytam. Amíg pihen a hús, addig kényelmesen elkészül a szósz, valamint a grill begyújtására és megfelelő hőfok elérésére is van idő.

A szószhoz elkevertem a majonézt a tejszínnel, majd a megmosott és lecsepegtetett menta leveleit egy pici vízzel leturmixoltam.

A csúcshajtásokból ne felejtsünk el párat félretenni a díszítéshez! 

A folytatásért látogass el ide.

Címkék: