- írta: Peitli Csilla
Napi grillreceptünk: Mini bari burger, grillezett fűszeres ananásszal
- írta: Peitli Csilla
- 2016.05.31
Ha már unod a klasszikus marhaburget, próbáld ki ezt az ananásszal feldobott bárányburgert, aim selymes ízeivel kényezteti az ízlelőbimbókat.
Ha már unod a klasszikus marhaburget, próbáld ki ezt az ananásszal feldobott bárányburgert, aim selymes ízeivel kényezteti az ízlelőbimbókat.
A báránycombot legalább kétszer átdaráltam, majd hozzáadtam a magos mustárt, a száraz serpenyőben megpirított és összetört koriander magot, a sót és a frissen őrölt borsot. Az egészet alaposan összekevertem és egy fél órát-órát pihenni hagytam. Amíg pihen a hús, addig kényelmesen elkészül a szósz, valamint a grill begyújtására és megfelelő hőfok elérésére is van idő.
A szószhoz elkevertem a majonézt a tejszínnel, majd a megmosott és lecsepegtetett menta leveleit egy pici vízzel leturmixoltam.
A csúcshajtásokból ne felejtsünk el párat félretenni a díszítéshez!
A folytatásért látogass el ide.