- írta: Peitli Csilla
Napi grillreceptünk: Paprikával és rikottával töltött pisztráng grillezett polentával
- írta: Peitli Csilla
- 2016.06.16
A ricottával töltött pisztrángtekercs szafotsságát jól kiegészíti a kukoricadarából készült köret, az egésznek pedig a lime ad kellemesen fanyar ízt. Rafinált fogás nem annyira rafinált alapanyagokból.
A ricottával töltött pisztrángtekercs szafotsságát jól kiegészíti a kukoricadarából készült köret, az egésznek pedig a lime ad kellemesen fanyar ízt. Rafinált fogás nem annyira rafinált alapanyagokból.
Grillplaza.hu - Broil King grillek és grillkiegészítők áruháza
A kukoricadarát megfelelő mennyiségű sós vízben megfőzzük, hozzáadjuk az előzetesen apró kockára vágott Kaliforniai paprikánk felét, és a szintén apróra vágott koriander egy részét - ízlés szerint!
A meleg masszát egy előre kifóliázott formába öntjük és teljesen kihűtjük.
A maradék paprikánkat, a koriandert, a rikottát és a lilahagymát összekeverve masszát készítünk és félretesszük.
A pisztrángot megtisztítjuk és kifilézzük, majd a bőrével lefelé fektetjük és a masszával egyenletesen megkenjük.
A recept folytatását itt olvashatod.