- írta: Peitli Csilla
Napi grillreceptünk: Részeges garnéla
- írta: Peitli Csilla
- 2016.05.31
A garnéla természetességét megőrző recept minimális fűszerezést használ, hogy minél jobban érvényesüljön a bor savassága és a rák édeskés íze. A pucolatlan garnálától óvakodóknak is jó kezdet ez az egyszerű recept.
A garnéla természetességét megőrző recept minimális fűszerezést használ, hogy minél jobban érvényesüljön a bor savassága és a rák édeskés íze. A pucolatlan garnálától óvakodóknak is jó kezdet ez az egyszerű recept.
A borba beáztatjuk a koriender leveleket és a borsot, majd alaposan belekeverjük a rákot.
Fontos, hogy mindent lepjen el a bor!
Legalább egy északára hűtőbe tesszük a fürdöző rákocskáinkat, másnap sütjük.
Közepes hőmérsékletű grillen süsd a nyársra húzott rákokat, míg rózsaszínek nem lesznek.
Azonnal tálalhatod, magában vagy mártogatóssal.
Extra tippekért kattints ide.