Napi grillreceptünk: Ron Ronn CSIRKESTEAK BEEK

Ez a furcsa nevű recept nagyon egyszerű koncepciót tartalmaz. A csirke porhanyósságát vegyíti a wasabi erejével és az avokádó krémességével.


Ez a furcsa nevű recept nagyon egyszerű koncepciót tartalmaz. A csirke porhanyósságát vegyíti a wasabi erejével és az avokádó krémességével.

Előkészítjük a húst: a citromot és a rozmaringot  egy kis vízbe áztatjuk, kevés cukorral és sóval. 

A húst belehelyezük ebbe a citromos, rozmaringos, cukros, sós vízbe, majd friss koriandert vágunk hozzá, és beleforgatjuk a lébe. Majd 1-2 órát pácoljuk a húst, de ha lehet még többet.

Ezután 120-160 fokon, 4-6 órát sütjük, lassú lángon.

Miután megsült, szeletekben grill-lapra helyezzük, úgy, hogy előtte megkenjük a grillt vajjal.

A pontos hozzávalókat itt találod.

Címkék: