- írta: Peitli Csilla
Napi grillreceptünk: Ron Ronn CSIRKESTEAK BEEK
- írta: Peitli Csilla
- 2016.05.31
Ez a furcsa nevű recept nagyon egyszerű koncepciót tartalmaz. A csirke porhanyósságát vegyíti a wasabi erejével és az avokádó krémességével.
Ez a furcsa nevű recept nagyon egyszerű koncepciót tartalmaz. A csirke porhanyósságát vegyíti a wasabi erejével és az avokádó krémességével.
Előkészítjük a húst: a citromot és a rozmaringot egy kis vízbe áztatjuk, kevés cukorral és sóval.
A húst belehelyezük ebbe a citromos, rozmaringos, cukros, sós vízbe, majd friss koriandert vágunk hozzá, és beleforgatjuk a lébe. Majd 1-2 órát pácoljuk a húst, de ha lehet még többet.
Ezután 120-160 fokon, 4-6 órát sütjük, lassú lángon.
Miután megsült, szeletekben grill-lapra helyezzük, úgy, hogy előtte megkenjük a grillt vajjal.
A pontos hozzávalókat itt találod.