- írta: Peitli Csilla
Napi grillreceptünk: Roséban pácolt kacsamell
- írta: Peitli Csilla
- 2016.05.31
A bonyolultnak hangzó, de pár alanyaggal és gyorsan dolozó recept igazi utolsó utáni pillanatokat megmentő ételt tesz le az asztalra. Mindössze fél óra alatt elkészül, pácolással együtt ez a zamatos és laktató főétel.
A bonyolultnak hangzó, de pár alanyaggal és gyorsan dolozó recept igazi utolsó utáni pillanatokat megmentő ételt tesz le az asztalra. Mindössze fél óra alatt elkészül, pácolással együtt ez a zamatos és laktató főétel.
A kacsamell bőrös felét hosszában majd keresztben beirdaljuk, megsózzuk, bedörzsöljük a fűszerkeverékkel és a fokhagymával.
Egy edénybe helyezzük, majd felöntjük a rosé borral addig, hogy a bőréig érjen a bor.
Egy-két napot pácoljuk.
Sütés előtt a húst lecsöpögtetjük. Majd a bőrös oldalával kezdjük a sütést.
A sütési időt itt találod.