Napi grillreceptünk: Roséban pácolt kacsamell

A bonyolultnak hangzó, de pár alanyaggal és gyorsan dolozó recept igazi utolsó utáni pillanatokat megmentő ételt tesz le az asztalra. Mindössze fél óra alatt elkészül, pácolással együtt ez a zamatos és laktató főétel.


A bonyolultnak hangzó, de pár alanyaggal és gyorsan dolozó recept igazi utolsó utáni pillanatokat megmentő ételt tesz le az asztalra. Mindössze fél óra alatt elkészül, pácolással együtt ez a zamatos és laktató főétel.

A kacsamell bőrös felét hosszában majd keresztben beirdaljuk, megsózzuk, bedörzsöljük a fűszerkeverékkel és a fokhagymával.

Egy edénybe helyezzük, majd felöntjük a rosé  borral addig, hogy a bőréig érjen a bor.

Egy-két napot pácoljuk.

Sütés előtt a húst lecsöpögtetjük. Majd a bőrös oldalával kezdjük a sütést.

A sütési időt itt találod.

Címkék: