- írta: Peitli Csilla
Napi grillreceptünk: Roston sült burgonyalegyezők
- írta: Peitli Csilla
- 2016.06.08
A burgonyalegyezők előkészítése egy kis ügyességet kíván meg a kést használótól, de minden más már könnyen és egyszerűen megy, a végeredmény pedig látványos és finom lesz. Ha kitörnél a sültkrumpli, krumplipüré és petrezselymes krumpli háromszögéből, megtaláltad a neked való receptet.
A burgonyalegyezők előkészítése egy kis ügyességet kíván meg a kést használótól, de minden más már könnyen és egyszerűen megy, a végeredmény pedig látványos és finom lesz. Ha kitörnél a sültkrumpli, krumplipüré és petrezselymes krumpli háromszögéből, megtaláltad a neked való receptet.
A burgonyát keresztben 2 cm-enként bevagdossuk. (Mindenképp figyelnünk kell arra, hogy alul ne vágjuk el.)
A szeleteket óvatosan széthúzzuk, beletömködjük a vajat és a félbevágott felszeletelt hagymát.
A recept folytatását itt találod.