Napi grillreceptünk: Sertés gombóc zöldhagymával

A keleti konyha egyik legfinomabb gyöngyszeme a töltött gombóc, melynek receptjét elhoztuk nektek. A hosszú előkészítést nagyon rövid sütési idő kompenzálja, így akár egy nagyobb vendgéség esetén előre is bekészíthetőek a gombóckák. Friss ízek, omlós tészta és karakteres töltelék - ezek jellemzik az ételt.


A keleti konyha egyik legfinomabb gyöngyszeme a töltött gombóc, melynek receptjét elhoztuk nektek. A hosszú előkészítést nagyon rövid sütési idő kompenzálja, így akár egy nagyobb vendgéség esetén előre is bekészíthetőek a gombóckák. Friss ízek, omlós tészta és karakteres töltelék - ezek jellemzik az ételt.

A darált sertéshúst tedd egy nagy edénybe, és add hozzá a zúzott fokhagymát, a gyömbérport, az apróra vágott káposztát, piros paprikát és zöldhagymát. Ez utóbbiból egy keveset tegyél félre a mártogatóshoz.
Ezután add a húshoz a sriracha szószt, a felvert tojást, a sötét szójaszószt, a felaprított cilantrót és a szezámolajat.

A folytatásért kattints ide.

Címkék: