- írta: Peitli Csilla
Napi grillreceptünk: Sült kacsahúsos pizza
- írta: Peitli Csilla
- 2016.05.22
A pizza feltétek variálhatóságára itt egy újabb remek példa, amely ezúttal füstölt kacsahúst használ. Az intenzív ízű húsból kevés is elég, hogy különlegessé tegye a kövön sütött pizzát. Maradékfelhasználáshoz ideális recept.
A pizza feltétek variálhatóságára itt egy újabb remek példa, amely ezúttal füstölt kacsahúst használ. Az intenzív ízű húsból kevés is elég, hogy különlegessé tegye a kövön sütött pizzát. Maradékfelhasználáshoz ideális recept.
A keget fűtsd fel 230 fokra, és tedd fel a pizzakövet is.
A kacsacombokat készítsd elő: a húst szedd le a csontról és tépkedd apró falatokra.
A tésztát közben lisztes felületen nyújtsd ki.
A pizzalapátot szórd meg kukoricadarával, és helyezd fel rá a tésztát. A lapátról lelógó részeket vágd le.
A folytatásért látogass el ide.