- írta: Peitli Csilla
Napi grillreceptünk: Sült zöldségek
- írta: Peitli Csilla
- 2016.07.09
A sült zöldségeknek minden mennyiségben és variációban nagy rajongói vagyunk, ezért a nyár ízeit propagálva egy igazi ízkavalkádot hoztunk most el nektek. Ebben a sült zöldségkosárban tényleg minden megtalálható, amit a kertekből érdemes a grillre álmodni.
A sült zöldségeknek minden mennyiségben és variációban nagy rajongói vagyunk, ezért a nyár ízeit propagálva egy igazi ízkavalkádot hoztunk most el nektek. Ebben a sült zöldségkosárban tényleg minden megtalálható, amit a kertekből érdemes a grillre álmodni.
Grillplaza.hu - Broil King grillek és grillkiegészítők áruháza
Készítsd elő a zöldségeket. Mosás és hámozás után vágd őket kisebb (lehetőleg nagyjából egyforma) darabokra.
Egy kis edénybe kezd el összekeverni a páchoz valót. Ebbe jöhet a kétfajta olaj, a chili szósz, a lime leve, az osztriga szósz, a méz, a fokhagyma, a gyömbér és a só.
A páclét locsold rá a zöldségkeverékre és jól dolgozd el, hogy mindenhova jusson belőle.
Most jöhet a grill begyújtása, lehetőleg minél magasabb hőfokra. A zöldségeket tedd egy picit beolajozott wokba, vagy valamilyen mély edénybe és fedd le.
A recept eredeti helyét itt találod.