- írta: Peitli Csilla
Napi grillreceptünk: Száraz pác bordákhoz
- írta: Peitli Csilla
- 2016.04.20
Ezúttal a megszokottól kissé eltérő recepttel jelentkezünk, mely nem egy konkrét étel elkészítését mutatja be, hanem egy húsokhoz, főként bordához illő fűszerkeverék összeállítását. A száraz hozzávalók miatt a keverék üvegcsében hosszabb ideig is eltartható, egyszerre nagyobb mennyiséget is készíthetsz.
Ezúttal a megszokottól kissé eltérő recepttel jelentkezünk, mely nem egy konkrét étel elkészítését mutatja be, hanem egy húsokhoz, főként bordához illő fűszerkeverék összeállítását. A száraz hozzávalók miatt a keverék üvegcsében hosszabb ideig is eltartható, egyszerre nagyobb mennyiséget is készíthetsz.
A pontosan kimért száraz hozzávalókat alaposan keverd össze.
A bordák elejét és hátoldalát óvatosan fedd be a fűszerrel, majd hagyd pihenni a húsokat fél vagy egy órát a sütés előtt, hogy az ízek kellően átjárhassák őket.
A recepthez kapcsolódó extra tippeket itt találod.