- írta: Peitli Csilla
Napi grillreceptünk: Tandoori pác
- írta: Peitli Csilla
- 2016.07.14
Az egyik legismertebb indiai fogás alapja ez a pác, amelyet a csípős ételeket kerülők is bátran fogyaszthatnak. A joghurtos pácot csirke mellett pulykával és hallal is párosíthatod, a végeredmény tuti felkerül a kedvencek listájára.
Az egyik legismertebb indiai fogás alapja ez a pác, amelyet a csípős ételeket kerülők is bátran fogyaszthatnak. A joghurtos pácot csirke mellett pulykával és hallal is párosíthatod, a végeredmény tuti felkerül a kedvencek listájára.
Grillplaza.hu - Broil King grillek és grillkiegészítők áruháza
Egy aprítóba tedd bele a négybe vágott hagymát, a fokhagyma gerezdeket és a gyömbért, majd vágd apróra.
Ezután mehet az aprítóba a kömény, a garam masala, a kurkuma, a paprika, a só és a cayenne bors. Ekkor már elég csak egyet-kettőt forgatni az elegyen, a lényeg, hogy jól elkeveredjenek a fűszerek.
Az így kapott elegyet keverd simára az olajjal és a joghurttal, és már kész is a házi készítésű tandoori pác.
Jó tanácsokat a recept elkészítéséhez, itt olvashatsz.