Napi grillreceptünk: Tonhalburger wasabis majonézzel

Szereted a tonhalat és a tormáért is rajongsz? Akkor mit szolnál egy olyan halas burgerhez, amihez japán vizitormás öntet készül? A kellemesen pikáns mártás feldobja az egyszerű szendvicset, alkalmivá avatva ezt a könnyen elkészíthető fogást.


Szereted a tonhalat és a tormáért is rajongsz? Akkor mit szolnál egy olyan halas burgerhez, amihez japán vizitormás öntet készül? A kellemesen pikáns mártás feldobja az egyszerű szendvicset, alkalmivá avatva ezt a könnyen elkészíthető fogást.

A grillt melegítsd elő közepesen melegre.

A tonhal szeletekről egy papírtörlővel itasd le a felesleges nedvességet, majd kend be szezámolajjal és szórd meg sóval, borssal és végül a szezámmaggal.

Hagyd állni egy kicsit. Amíg a hal pihen, készítsd el az ízesített majonézt. Ehhez a préselt fokhagymagerezdeket és az apróra vágott borsmustárt, valamint a koriander levelet keverd el a majonézzel és a wasabi krémmel.

A recept többi részét és a hozzá tartozó extra tippeket, itt találod.

Címkék: