Pompás falatok néhány perc alatt: Grillezett rák

Ha munkából hazaérve beizzítanánk a grillsütőt, és egy gyorsan, egyszerűen elkészíthető fogással koronáznánk meg a nap végét, íme, egy recept, amit biztosan imádni fog!


Ha munkából hazaérve beizzítanánk a grillsütőt, és egy gyorsan, egyszerűen elkészíthető fogással koronáznánk meg a nap végét, íme, egy recept, amit biztosan imádni fog!

Miután jól megmostuk, fűszerezzük be a rákokat a lentebb felsorolt hozzávalókkal. Érdemes legalább fél órára állni hagyni őket, majd a felhevített grillrácsra helyezve szinte pár perc alatt meg is süthetjük az ínycsiklandozó falatkákat!

Hozzávalók:

› előkészített királyrák farok (250 g két személyre)

› 2 gerezd zúzott fokhagyma

› fél citrom leve

› néhány friss bazsalikom levél (aprítva)

› só, bors

› oliva olaj 

Ha ön is szeret grillezni, s professzionális készülékre vágyik, a prémium grillsütők széles választékáért kattintson a Spatrend honlapjára

Címkék: