- írta: Peitli Csilla
Pompás falatok néhány perc alatt: Grillezett rák
- írta: Mező Dóra
- 2017.06.28
Ha munkából hazaérve beizzítanánk a grillsütőt, és egy gyorsan, egyszerűen elkészíthető fogással koronáznánk meg a nap végét, íme, egy recept, amit biztosan imádni fog!
Ha munkából hazaérve beizzítanánk a grillsütőt, és egy gyorsan, egyszerűen elkészíthető fogással koronáznánk meg a nap végét, íme, egy recept, amit biztosan imádni fog!
Miután jól megmostuk, fűszerezzük be a rákokat a lentebb felsorolt hozzávalókkal. Érdemes legalább fél órára állni hagyni őket, majd a felhevített grillrácsra helyezve szinte pár perc alatt meg is süthetjük az ínycsiklandozó falatkákat!
Hozzávalók:
› előkészített királyrák farok (250 g két személyre)
› 2 gerezd zúzott fokhagyma
› fél citrom leve
› néhány friss bazsalikom levél (aprítva)
› só, bors
› oliva olaj
Ha ön is szeret grillezni, s professzionális készülékre vágyik, a prémium grillsütők széles választékáért kattintson a Spatrend honlapjára!