Serranoba göngyölt töltött csirkemell

Ha szereted a különleges ízeket és a látványos tálalási módot, akkor ez a Serranóba göngyölt csirkemell pont rád vár. Egy exkluzív étteremben sem szolgálhatnának fel finomabb ételeket számodra, mint amit a recept alapján magad is összeállíthatsz.


Ha szereted a különleges ízeket és a látványos tálalási módot, akkor ez a Serranóba göngyölt csirkemell pont rád vár. Egy exkluzív étteremben sem szolgálhatnának fel finomabb ételeket számodra, mint amit a recept alapján magad is összeállíthatsz.

Sok időd van a főzésre és különleges vendéket vársz? Készítsd el számukra ezt az igazán egyedi hozzávalókkal operáló fogást és szem marad szárazon. Évfordulós vacsorának tökéletes.

Elsőként a bőr nélkül csirkecomb filét felhelyezzük a rácsra, és félkészre sütjük. A kicsumázott kaliforniai paprikákból egy-egy szeletet levágunk a töltelékhez, és a maradékot ugyancsak a rácsra helyezve megsütjük. A félig sült comb filét ledaráljuk és a többi öszetevővel elkeverve elkészítjük a tölteléket.

Folytatás itt olvasható.

Címkék: