- írta: Peitli Csilla
Serranoba göngyölt töltött csirkemell
- írta: Peitli Csilla
- 2016.02.25
Ha szereted a különleges ízeket és a látványos tálalási módot, akkor ez a Serranóba göngyölt csirkemell pont rád vár. Egy exkluzív étteremben sem szolgálhatnának fel finomabb ételeket számodra, mint amit a recept alapján magad is összeállíthatsz.
Ha szereted a különleges ízeket és a látványos tálalási módot, akkor ez a Serranóba göngyölt csirkemell pont rád vár. Egy exkluzív étteremben sem szolgálhatnának fel finomabb ételeket számodra, mint amit a recept alapján magad is összeállíthatsz.
Sok időd van a főzésre és különleges vendéket vársz? Készítsd el számukra ezt az igazán egyedi hozzávalókkal operáló fogást és szem marad szárazon. Évfordulós vacsorának tökéletes.
Elsőként a bőr nélkül csirkecomb filét felhelyezzük a rácsra, és félkészre sütjük. A kicsumázott kaliforniai paprikákból egy-egy szeletet levágunk a töltelékhez, és a maradékot ugyancsak a rácsra helyezve megsütjük. A félig sült comb filét ledaráljuk és a többi öszetevővel elkeverve elkészítjük a tölteléket.
Folytatás itt olvasható.