- írta: Peitli Csilla
Sült, fűszeres kompót grillezett húsok mellé
- írta: Peitli Csilla
- 2016.02.26
A húsok mellé felhasznált kompót nem olyan népszerű fogás, mint lehetne. A gyümölcs puhasága és édes íze remekül kiegészíti a hús testes, szilárd állagát. A sült kompótot a legkisebbek és a legnagyobbek is imádni fogják.
A húsok mellé felhasznált kompót nem olyan népszerű fogás, mint lehetne. A gyümölcs puhasága és édes íze remekül kiegészíti a hús testes, szilárd állagát. A sült kompótot a legkisebbek és a legnagyobbek is imádni fogják.
A recept legnagyobb előnye, hogy bármilyen gyümölcsból készíthető. Ha van a kamrapolcon egy régi befőtt azt is felhasználhatod, de friss idénygyümölcsből vagy egzotikus gyümölcskonzervből is egyedi és érdekes köretek készülhetnek.
Ehhez először a húst kell elkészíteni. Az oldalast besózom, fokhagymával bedörzsölöm, borsozom és 1-2 órára félre teszem. Addig elkészítem a fűszeres sült kompótot.
A folytatásért kattints ide.