Totál grilles K.O.! A szuvidált szarvas kiverte a biztosítékot - már a legelső recept feladta a leckét a versenyzőknek

  • írta:
  • 2017.03.21

Alig indult el a Séf a Rácson verseny III. menete, az egyik versenyző máris a kiütésre játszik. Olyan különleges szarvas ételt dobott össze a grillen, hogy leesett az állunk. Mi jöhet még?Gőzerővel beindult a 2017-es grillszezon, amelynek egyértelműen fontos helye és része lesz a Séf a Rácson, Magyarország első online grillrecept versenye. A Broil King grillek és a grillreceptek.hu közös gyermeke ez a gasztronómiai megmérettetés, amelyet először 2015-ben rendeztek meg, hogy megtalálják az ország legjobb amatőr és profi grilleseit. Most minden eddiginél több, izgalmas webes fordulóval, és ami fontos, idén tucatnyi élő helyszínnel, grill- és bbq rendezvényekkel várja a jelentkezőket a Séf a Rácson harmadik évada. A nyeremény pedig a Broil King grillséfje cím és egy valódi, limitált kiadású profi grillkészülék. De nem csak a verseny fejlődik, úgy tűnik a versenyzők is a legnagyobb fokozaton ugrottak neki az idei szezonnak. A legeslegelső recept, amely felkerült az oldalra, máris arra figyelmezteti a többi indulót, hogy ideje felkötni a keményített kötényt.Cooky, aki eddig minden évben dobogón végzett a döntőben, Szuvidált szarvasnyársával megmutatta, hogyan is kell egy grillversenyt elkezdeni: különleges alapanyag, még különlegesebb eljárás, ötletes tálalás, ínycsiklandóan füstös ízek.A séfjelölt a nem éppen átlagos dámszarvas húst választotta ehhez az ételhez, amelyet a szuvidálás, azaz alacsony hőfokon hosszan előfőzés módszerével tett alkalmassá arra, hogy aztán a faszenes grillen készítse finoman füstösre. Végül az egészet egy ínycsiklandó vörösboros jus-vel koronázta meg.Hmmm… Hát, a kesztyű fel van véve, tessék csak belépni a ringbe. Ha kíváncsi vagy a Szuvidált szarvasnyárs vörösboros jus-vel grillreceptre, itt elolvashatod, és szavazhatsz is rá.Jelentkezz te is Séf a Rácson receptversenyre, és légy te a legjobb grillséf! Kattints most. Alig indult el a Séf a Rácson verseny III. menete, az egyik versenyző máris a kiütésre játszik. Olyan különleges szarvas ételt dobott össze a grillen, hogy leesett az állunk. Mi jöhet még?

Gőzerővel beindult a 2017-es grillszezon, amelynek egyértelműen fontos helye és része lesz a Séf a Rácson, Magyarország első online grillrecept versenye. A Broil King grillek és a grillreceptek.hu közös gyermeke ez a gasztronómiai megmérettetés, amelyet először 2015-ben rendeztek meg, hogy megtalálják az ország legjobb amatőr és profi grilleseit. Most minden eddiginél több, izgalmas webes fordulóval, és ami fontos, idén tucatnyi élő helyszínnel, grill- és bbq rendezvényekkel várja a jelentkezőket a Séf a Rácson harmadik évada. A nyeremény pedig a Broil King grillséfje cím és egy valódi, limitált kiadású profi grillkészülék. 

De nem csak a verseny fejlődik, úgy tűnik a versenyzők is a legnagyobb fokozaton ugrottak neki az idei szezonnak. A legeslegelső recept, amely felkerült az oldalra, máris arra figyelmezteti a többi indulót, hogy ideje felkötni a keményített kötényt.

Cooky, aki eddig minden évben dobogón végzett a döntőben, Szuvidált szarvasnyársával megmutatta, hogyan is kell egy grillversenyt elkezdeni: különleges alapanyag, még különlegesebb eljárás, ötletes tálalás, ínycsiklandóan füstös ízek.

A séfjelölt a nem éppen átlagos dámszarvas húst választotta ehhez az ételhez, amelyet a szuvidálás, azaz alacsony hőfokon hosszan előfőzés módszerével tett alkalmassá arra, hogy aztán a faszenes grillen készítse finoman füstösre. Végül az egészet egy ínycsiklandó vörösboros jus-vel koronázta meg.

Hmmm… Hát, a kesztyű fel van véve, tessék csak belépni a ringbe.

 

Ha kíváncsi vagy a Szuvidált szarvasnyárs vörösboros jus-vel grillreceptre, itt elolvashatod, és szavazhatsz is rá.

Jelentkezz te is Séf a Rácson receptversenyre, és légy te a legjobb grillséf! Kattints most.

 

Címkék: