Grill kiegészítő szendvicsimádóknak

Ősszel a grillezés időszakát éljük, amikor finomabbnál finomabb költemények kerülhetnek le a rácsokról. A grillszendvics ugyan nem a leglátványosabb fogás, ami készülhet, de akár napokkal előre is gondolkodhatunk és bárhova magunkkal vihetjük.


Ha te is szereted a grillszendvicset, amiben a hús és a zöldségek füstös íze érvényesül, akkor két dolgot érdemes megtenned: mindig egy kicsit többet sütni, mint amennyi éppen elfogy, és beszerezni egy hústépő villát.

A grillszendvicshez nem kell frissen grillről lekerült hús, bár abból igazán mennyei változatok születhetnek. Mivel a szendvicsekbe kerül sajt és szósz is, nem baj, ha egy-két nappal korábban sült a hús.

Szendvicskészítés előtt a húst tépővillával szedd rostjaira, így nem roncsolódik majd és az íze, állaga is tökéletes marad. Nem kell szép szeletek vágásával tölteni az időt, a hústépés gyors és egyszerű, a végeredményt pedig aztán szendvicshez, de hússalátákhoz és húsos nachos tálakhoz is felhasználhatod.