Ne mondj le a kültéri kényelemről!

  • írta:
  • 2015.06.22

Nem kell megalkudnod, mert a mai kültéri bútorok már annyira kényelmesek, szépek és otthonosak, hogy legszívesebben többet is vennél belőlük.


Nem kell megalkudnod, mert a mai kültéri bútorok már annyira kényelmesek, szépek és otthonosak, hogy legszívesebben többet is vennél belőlük.

Tény, hogy tökéletesen kiegészítik az otthonodat, és egy olyan összképet teremtenek, amelynek nem lehet ellenállni. Puhák, elegánsak, mutatósak, trendi színekkel rendelkeznek, és mindezeken túl, karbantartásukra szinte nem is kell időt áldoznod.

Ennek egyik oka, hogy azok az innovatív alapanyagok, amelyeket a kültéri bútor esetében alkalmaznak, lehetővé teszik, hogy az év teljes időszakában kint hagyd őket. A kárpitozott bútoroknak épp úgy nem lesz semmi bajuk, mint a műbőrrel bevont foteleknek, napozóágyaknak, hiszen ellenállnak az esőnek, fagynak, napsütésnek, UV-sugárzásnak, penészedésnek.

A textilek vonatkozásában is nagyon felhasználóbarát anyagok születtek. Megszólalásig hasonlítanak a beltéri társaikhoz: pamutszerű, bolyhos, puha anyagokat, vagy épp velúrhatású kárpitokat találunk az idei kínálatban.

Fontos kritérium lehet, hogy miként használjuk bútorainkat: folyton pakolgatnánk őket, vagy egy állandó helyet szántunk kedvenceinknek. Előbbi esetében praktikus megoldást nyújtanak az alumínium vázzal rendelkező szettek, hiszen könnyűek, akár egymásba is illeszthetőek, míg az utóbbinál a masszívabb modellek jönnek számításba.

Címkék: