Két kerti asztal egyben

Letisztult kerti bútor dizájn jellemzi a Bari asztalkát, ami mindenhez passzol és praktikusan kétféleképpen is használnató. A minimál vonalvezetése ellenére még kis tárolóhellyel is rendelkező asztal tökéletek kiegészítője lehet a berendezett terasznak és kerti kiülős saroknak.


A Bari asztalka nem ígér sokat, de azt, amit tud már első pillantásra láthatjuk. Nem kínál zsákba macskát, csak egyszerűséget, praktikumot és sokoldalúságot.

Az asztalt két lapon és az egyik oldalapjára állítva is használhatja, ez utóbbi esetben magassága eléri 45 cm, ami ülve pont kényelmes magasság az italok, mobilok elhelyezésére. Könnyen hozzáférhető tároló rekeszében elhelyezheti kedvenc újságját vagy könyvét, hogy minden kéznél legyen egy pihentető lazításhoz a szabadban.

Augusztus végén ismét érdemes lesz ellátogatni a SpaTrend ürömi központjába, ahol a nyár végi SpaTrend Expo keretein belül kerti bútorok, masszázsmedencék és grillek színes választékával is megismerkedhetnek az érdeklődők. Az eseményre itt regisztrálhat.