Mennyi ideig melegít egy teraszmelegítő?

Az ősz beköszöntével egyre több este hűl le annyira a levegő, hogy a nap közben viselt ruházatot már kevésnek érezzük. Ilyenkor, ha nem tudunk egy pulcsit felkapni, bizony be kell menekülni a lakásba, pedig tovább is élvezhetnénk a kültér természetes szépségét. Hogyan? Teraszmelegítővel!


A teraszmelegítők remek hangulati, dizájn és funkcionális segítők, amelyek feldobják a terasz megjelenését és szó szerint, megmelengeti a szívünket. A kiváló minőségű Italkero teraszmelegítők látványos lángoszloppal lopnak bársonyos meleget a hűvösödő éjszakába. De vajon meddig?

Az igazán kellemes, ropogós meleget adó teraszmelegítők gázpalackkal működnek, abból is a standard 11 kg-os változat a leggyakoribb. Mi is jelent ez pontosan? Egy ekkora palack körülbelül 10-12 óra tiszta üzemidőre elég, ha maximumra tekerjük a lángokat. Érdemes egy tartalék palackot betárazni, amikor kültéri ünnepségre készülsz, de napi egy-két óra használat mellett, sokáig onthatja kellemes melegét a szerkezet az egyre hidegebbé váló éjszakákban.