Óriás árnyékoló nagy teraszokhoz

A nyár minden napszakában szeretné árnyékosan tudni kertjét vagy teraszát? A kiváló minőségű Jardinico napernyőre biztosan számíthat. 3 méteres árnyékával is képes mobil maradni és követni a  változó napjárást.


Praktikus és magas minőségű darabokat gyárt a Jardinco, amelyet ön is élvezhet kertjében. Az Aruba oldalkaros napernyő maradéktalanul kihasználható 3 méteres árnyékos felület ad, amelyet nem szakít meg a tartórúd sem. A belga gyártó kiváló vászonminőséggel és mérete ellenére is könnyen kezelhető vázzal kényezteti vásárlóit, hogy az árnyékoló mindig maximális teljesítményt nyújtson.

Több vázszín is rendelkezésre áll, hogy még inkább személyes igényeinek megfelelő árnyékolót választhasson. A kényelmes használatot a stabil gránit talp, amelyet gurítással könnyedén mozgathat és az állítható dőlésszögű vászon is garantálja.

Ha szeretne egy kiváló minőségű, megbízható árnyékolót kertjébe, amelyet grillek, étkezők, napágyak vagy akár jakuzzi fölé is tehet, akkor az Aruba oldalkaros napernyőjében megtalálja, amit keres.