A grillezők álma: grillgyújtó

A faszenes és a fával tüzelt grillek begyújtása olykor igencsak hosszúra nyúlik, ami állandó felügyeletet is igényel. Ha nem szeretne begyújtófolyadékkal rásegíteni a folyamatra, akkor forduljon a LooftLighter szakértelméhez.


A begyújtófolyadékok mellékíze és precíz adagolása miatt sokkal kényelmesebb, ha egy olyan begyújtóra bízza a faszén felizzítását, amit egyszerű használni, percek alatt sütéshez alkalmas hőmérsékletet ad és semmilyen mellékes ízt vagy aromát nem gerjeszt. A LooftLighter kandalló és grillgyújtó pontosan ezt tudja. Gyorsan, szinte észrevétlenül hevíti fel a faszenet fehér izzásig, de a téli időszak kandallóbegyújtásában is komoly segítség.

Nem kell többé papírral és begyújtófolyadékkal felszerelkezve nekiállnia a begyújtásnak, azt egyetlen gombnyomással elhozza a hosszú eszköz. Mérete kényelmessé teszi a fogást és abban is segít, hogy a keze távol legyen a hirtelen felizzó széntől, fától.

Használata biztonságos, kényelmes és azonnali eredményt ígér, ami megkönnyíti a grillezést és lehetővé teszi, hogy ön csak a sütési élményre és az ízekre koncentrálhasson.