Készülj törhetetlen poharakkal a nyári partikra

A nyári melegben a hűsítő sörnek vagy koktélnak már a látványa is képes várakozással teli borzongást kiváltani. A poháron lecsapódó dekoratív nedvességgyöngyök azonban síkossá tehetik a poharat, ami kicsúszhat a kezünkből. A Happy Glass-szal ez sem probléma.


A Happy Glass széria talpas söröspohara ugyanis nem törékeny, hanem egy nagyon "üveg hű", ám törhetetlen anyagból készül, ami a koccanásnak és a ledobásnak is ellenáll. Nem csorbul az anyag és nem reped meg egy erősebb asztalra pakolás következtében. Így gond és aggodalom nélkül szervezhetsz kerti vagy medencés partit, üvegszilánkok biztosan nem keserítik majd az élményt.

A törhetetlen poharak 100%-ban kopoliészter tritánból készültek, és a megszólalásig hasonlítanak az üvegpoharakra. Érzetre és apró részletekben is a megszokott sörös poharak tökéletes másai. Ezektől azonban nem kell elbúcsúzni, ha egy óvatlanabb mozdulat miatt pohárbaleset történne. A Happy Glass törhetetlensége mellett, az ital hűvösségét is óvja, így hosszabb ideig élvezheted a benne felszolgált frissítő nedűket.

A Happy Glass nemcsak a sörivóknak kínál biztonságos kerti partikat, a cég többféle stílusú vizespoharat, kancsót, borospoharat és pálinkás poharakat is gyárt. Így mindegy mit iszol, a kínálatban megtalálod az üvegpoharad törhetetlen változatát!