Mi legyen a kezdő grill csomagban?

Aki nyáron már szeretne a jó levegőn készült finom ételek világában elmerülni, de nem tudja mit kellene mindenképpen beszereznie, most fellélegezhet. A professzionális grilleket gyártó kanadai Broil King összeállította az induláshoz szükséges csomagot.


A csomag minden olyan minőségi alapanyagokból gyártott grilleszközt tartalmaz, amivel már elindulhat a kültéri sütés csodálatos világának felfedezésére. A hat különböző eszközt tartalmazó szett most kedvezményes áron elérhető.

Mi van benne?

A szett tartalmaz egy prémium grill takarót, amely mérete szabadon választható, hogy tökéletesen illeszkedjen saját grilljére. Egy öntöttvas sütőlap, amely kiválasztását ugyancsak önre bízzuk. Többféle típusból és méretből válogathat kedve szerint.

Ezen kívül adunk még egy hasznos rácskiemelőt, amivel a forró rácsok mozgatása is biztonságos, egy keskeny wokot, hogy a zöldségek grillezése se okozzon gondot és egy szett csepegtető tálcát. A 10 darabos tálcakészlet a fellángolások ellen jelent hatékony megoldást, de aromás folyadékkal is megtöltheti, hogy azzal adjon plusz ízeket a sülő ételnek.