2020-as masszázsmedence modellek egyenesen Amerikából

Idén érkezik a HotSpring masszázsmedence felújított LimeLight sorozata Magyarországra, amely kiemelten nagy hangsúlyt fektet a világításra, színterápiára és 100%-as szűrésre. Ennek köszönhetően a medence önmagában is egy látványos dekorelem, amely bármely kert éke lehet.


Első osztályú hőszigetelésével és a nap 24 órájában működő szűrőjével állandóan kristály tiszta és meleg víz vár majd a medencében, amelynek fenntartási költségei meglepően szerények. A két szűrővel is felszerelt medence egyike, a no bypass rendszer minden csepp vizet megszűr és ezt fáradhatatlanul és megállíthatatlanul teszi. Hihetetlen, de ez az örökmozgó rendszer csak 1000 forintos havi költségtöbbletet jelent, így az egyik leggazdaságosabb modellről van szó. Ha szeretnél többet is megtudni erről a sorozatról, nézz bele a videóba és ismerd meg közelebbről ez a dizájnos medencét.

A különböző méretben, kis- és nagycsaládosok számára is elérhető modellek között mindenki megtalálhatja a számára ideális ülőhely és jet kiosztást, hogy maximálisan kihasználhassa igényei szerint a hidromasszázs élményt. Emellett számtalan érdekesség és tanács is elhangzik még a videóban, amelyek megkönnyítik majd az első vagy második jakuzzi kiválasztását is.

Ha szeretnél te is személyesen részt venni az online követhető SpaTrend Expo eseményén, és hasznos tanácsokat, érdekességeket vagy a kültéri kikapcsolódást támogató termékeket megismerni, kövesd a programokat Facebookon vagy iratkozz fel a Youtube csatornára és nézd vissza az adásokat, amikor kedvet tartja!