Stresszoldás és immunerősítés a téli időszakban

A masszázsmedencéről a kikapcsolódás és a pihenés jut először az emberek eszébe, de ennél többet is profitálhatsz a rendszeres használatból. A meleg víz terápiás ereje már évezredek óta ismert, és amikor ez kiegészül hidromasszázzsal, akkor a hatása még tovább fokozható. Hogyan?


A masszázsmedence testre és lélekre ható pozitív hatásairól egy könyvet is lehetne írni, de vajon milyen előnyöket tapasztalsz meg azonnal és melyek azok, amelyeket heti vagy akár napi használat mellett élvezhetsz? Hogyan segít az izmokon, a csontokon és tüdőn a fél órás fürdő? 

Kevesen tudják, de a modern jakuzzik megszületésének is egészségügyi okai voltak. A Jacuzzi család egyik tagjának ízületi problémáinak enyhítésére készítették az első, akkor még hordozható változatot a feltaláló Jacuzzi fivérek. Az óta sok vizet cseréltek már a medencékben, de a pozitív hatások nem csökkentek, sőt.

Az egyre aprólékosabb fejlesztésekkel még lenyűgözőbb eredmények érhetőek el a fizikai állapotjavításban és a társas kapcsolatoknak is hihetetlenül jót tesz egy kis kikapcsolódás az éterből!

Az első és azonnali hatás, amit észreveszel már egy rövid fürdő után is, hogy csökkennek az izom- és ízületi fájdalmak. Egy fárasztó vagy stresszes nap után a meleg és a megfelelő pontokra ható stimuláció oldja a görcsöket és a feszültséget. Ez igaz a stressz okozta (gyakran észre sem vett) apró izomgörcsökre és húzódásokra is, aminek természetes következménye, hogy csökken a stressz szint is. Ezzel együtt pedig javul az immunrendszer hatékonysága!

Rendszeres használattal még több pozitív változást tapasztalsz majd! Ahogy az erek kitágulnak és felgyorsul a véráramlás a meleg közegnek köszönhetően az anyagcsere is extra fokozatra kapcsol. A sejtek oxigénnel telítődnek, javul az anyagcsere és a gyorsabbá válik a méregtelenítés. Az erek kitágulása, majd összehúzódása erősíti az érfalakat és edzi a szívet.

A meleg, párás közeg jót tesz a tüdőnek, ami különösen hasznos a téli, náthás időszakban. Az erősebb immunrendszernek és a jakuzzizás utáni jobb alvásnak köszönhetően szervezeted könnyebben legyőzi majd a betegségeket és frissebbnek, kipihentebb érzed magad már egy rövid idejű rendszeres használat után is.

Használd ki te is a meleg vizes hidromasszázs terápiás erejét és szerezd be a saját, négy évszakos profi masszázsmedencédet. Ezek a modern gépek nemcsak kényelmesek, hatékonyan (és gazdaságosan) fűtenek, de igazi masszázsélményt kínálnak (víz és levegő keverékével masszíroznak) szemben a pezsgőfürdő (csak levegőt fújó) látványos, de gyenge erejével!

Élvezd szeretteid körében a gyógyító pihenést a jakuzzi segítségével! A SpaTrend Black Friday akciójának köszönhetően november 25-ig kedvezményes áron lehet tiéd egy luxus jakuzzi!