Talmácsi Gábor motorozásról, relaxálásról és jövőbeni tervekről

Közel 10 éves munkakapcsolat fűzi a SpaTrendet Talmácsi Gáborhoz, akivel nemcsak a motorozás szeretetén osztoznak, hanem a kemény munka utáni pihenés fontosságának megértésében is. Ahogy mondják: "Csak az tud megfeszülni, aki el is tud lazulni".


Az elmúlt időszak komoly és új kihívásokat hozott mindenki életébe, így most a SpaTrend Expo Live kapcsán arról beszélgetett Vezse Roland, a cég alapító ügyvezetője Talmácsi Gáborral, hogy miként éli meg a több otthon eltöltött időd, mennyit változtak a tervei és miként látja a motorsport jövőjét. Sok már munkahelyhez hasonlóan a vírushelyzet a profi sportolók életében is nagy változásokat hozott, de a mindig pozitív világbajnoknak erről is megvan a saját véleménye. Less bele a videóba, amitől egyből pozitívabban látod majd a helyzetet.

A napjainkat átható stressz nem csökkent, csak átalakult, de a több otthonléttel egyben lehetőséget is kaptunk arra, hogy szeretteinkkel minőségi időt töltsünk együtt, és új szintre emeljük társas kapcsolatainkat. Hogyan birkózik meg ezzel egy fegyelméről híres profi sportoló? A videóból ez is kiderül.

Ha szeretnél te is személyesen részt venni az online követhető SpaTrend Expo eseményén, és hasznos tanácsokat, érdekességeket vagy a kültéri kikapcsolódást támogató termékeket megismerni, kövesd a programokat Facebookon vagy iratkozz fel a Youtube csatornára és nézd vissza az adásokat, amikor kedvet tartja!