A Freeflow masszázsmedence és borai

Az indusztriális stílusú, izgalmas anyaghasználatú Freeflow masszázsmedencék Szik Mátyás bajnok sommelier fantáziáját is megmozgatták, és ehhez a fiatalos, lendületes jakuzzihoz egészen izgalmas borsort párosított.


A Freeflow Spas masszázsmedencéi egy teljesen egyedi elgondolás szerint készülnek. Megkarcolhatatlanok, kedvező árkategóriájúak, színeikben és anyagukban a gránithoz hasonlítanak., illetve könnyű súlyuknak köszönhetően rendkívül mobilak. A jakuzzik anyaga igazán strapabíró, de ha esetleg mégis megsértenénk valamivel, a sérülés könnyedén kijavítható. A kétszemélyestől egészen a hétszemélyes modellekig találhatók jakuzzik a Freeflow medence kínálatában. Fekvőhelyes, illetve körbeülős verzió is rendelkezésre áll. Homok, sötétbarna és szürke színekben választható mindegyik típus. Felszereltségtől függően akár tetőemelő, lépcső és különféle más tartozékok kaphatóak hozzá. A magasabb kategóriájú HotSpring medencékhez hasonlóan a Freeflow jakuzzi is amerikai gyártmány, így minőségében ugyanazt nyújtja, viszont árában jóval kedvezőbb, illetve könnyebb és szabadabb felfogású verziója a Freeflow a profi masszázsmedencéknek.

Szik Mátyás sommelier ajánlata

A Frreflow medencéknél egy olyan formabontó anyaghasználat és színvilág jelenik meg, amely kissé indusztriális, így Szik Mátyás sommelier olyan borokat igyekezett mellé választani, melyek a könnyedséget kommunikálják. Ilyen bor a Tarcali Major Sárgamuskotálya, ami könnyedsége, friss karaktere mellett mutat egy fajta eleganciát. Ez a bor is azt szimbolizálja, amit a Freeflow medence család üzen nekünk: egy könnyed életérzést annak ellenére, hogy magas minőséget képvisel.  A magas minőségre reflektál az a száraz Major Furmint tétel, ami egyértelműen egy talajt és egy filozófiát bemutatni kívánó bor, amely azonban csavarzárral van lezárva, éppen ezért egy olyan tétel, ami nem hordós és nehéz íz karaktereket vonultat fel, hanem egy nagyon ásványos, hosszú lecsengésű tétel. És végül a Freeflow medencék mellé Mátyás mindenkinek, aki az édes életet szereti a Majoros Pincészet Édes Szamorodniját választotta. A Tervezők a Freeflow medencék esetében gondoltak arra is, hogy egy kerti parti során az italokat megfelelő hűtéssel láthassuk el, ugyanis egy beépített bor, pezsgő vagy sörhűtő is helyet kapott a masszázsmedence oldalában, mely a minőségi italfogyasztás alapvető feltétele.

Ha szeretné a bemutatott masszázsmedencet élőben is megcsodálni, vagy akár kipróbálni, és leszüretelné a SpaTrend jakuzzi kedvezményeit, valamint megkóstolná a Szik Mátyás sommelier által ajánlott borokat, látogasson el a SpaTrend Szüreti Jakuzzi vásárra október 1. és 31. között, és vadonatúj medencéje mellé vigye haza a sommelier borsorát, hogy a luxus jakuzzi élmény valóban tökéletes legyen!