A Softub masszázsmedence és borai

Szik Mátyás bajnok sommelier maga is a puhafalú Softub masszázsmedencét választotta, mert két kisgyermek apukájaként fontos számára, hogy a kicsikkel biztonságosan pancsolhasson együtt. És ha a csemeték nyugovóra tértek, előkerülhet a borválogatás, amit Mátyás kifejezetten ehhez a masszázsmedencéhez álmodott meg.


 A Softub medencével kapcsolatban rögtön az első tévhitet kell eloszlatnunk, hogy a Softub egy felfújható medence. Nem, nem az. A Softub Resort nevű modelljében 6 fő fürdőzhet egyszerre, mivel a medencében hat fúvóka található.  Ami miatt a Softub egy igazán közkedvelt medence, hogy ugyanolyan hajóbőrrel van bevonva, mint ami a jachtokon is megtalálható, ami rendkívül ellenálló az UV sugárzással szemben. Ha a külső borítás esetleg megsérülne, nagyon könnyen cserélhető bármelyik traktusnál.  A medence belső része is UV álló anyagból készült, mely kellemes tapintást kölcsönöz ennek a jakuzzinak. A Softub jakuzzi fogyasztása csupán 800 W, csupán annyi, mint egy átlagos háztartási vasalóé. Ez a jakuzzi tulajdonképpen egy komplett jakuzzi szigetelés bevonva a már említett hajóbőrrel. A Softub medence leginkább a kisgyermekes családok kedvence, mivel ez a jakuzzi kívül-belül puha. A Softub egy olyan innovatív masszázsmedence, melyben nincs fűtőmotor, mert a jakuzzi működése közben motorja a megtermelt hőt visszaforgatja a medence fűtésére. S mivel a medence hőtartó képessége közel 100%-os, hő vesztessége szinte a nullára redukálódik. A Softub nem csak puha anyaga miatt, de kis súlya miatt is közkedvelt masszázsmedence. Súlya mindössze 36 kg, így a kertbe gurítva bárhol feltölthető, és azonnal használatba is vehető.

Szik Mátyás sommelier ajánlata

Szik Mátyás a Softub medencéhez olyan borokat válogatott össze, melyek meglepően és izgalmasan tükrözik azt az életérzést, melyet ez a medence család kommunikál. Ugyanis puha falának és elegáns, exkluzív megjelenésének köszönhetően a Softubtól egyáltalán nem áll távol egy hagyományos eljárással készült pezsgő, vagy rozé pezsgő fogyasztása sem. Ugyanolyan krémes felhabzás és gyönyörű buborékszerkezet figyelhető meg Thummerer pezsgőjében, mint amilyenekről a Softub fúvókái gondoskodnak. Ugyanaz a könnyed elegancia jellemzi úgy kívülről a borítását, mind az egész hangulatát a Softubnak, mint egy jól elkészített pezsgőnek. A második tétel, melyet a sommelier kifejezetten ehhez a medencéhez ajánl, a Kékes Kékfrankos, mely a modern világ borízlését tükrözi. Ez a bor nem túl nehéz, laza, nem túl fás karakterű vörösbor a Mátrából, Kiss Attila pincészetéből, egy igazán könnyű vörösbor. Mivel a Softub üzemeltetése rendkívül környezetbarát, így Mátyás a Figula Pincészet könnyed Bella Rosa rozéját ajánlja harmadik tételként.

Ha szeretné a bemutatott masszázsmedencéket élőben is megcsodálni, vagy akár kipróbálni, és leszüretelné a SpaTrend jakuzzi kedvezményeit, valamint megkóstolná a Szik Mátyás sommelier által ajánlott borokat, látogasson el a SpaTrend Szüreti Jakuzzi vásárra október 1. és 31. között, és vadonatúj medencéje mellé vigye haza a sommelier borsorát, hogy a luxus jakuzzi élmény valóban tökéletes legyen!