A nagy grill teszt

Az idei grillszezonban már szeretnéd saját grilleden készített finomságokkal meglepni családodat, barátaidat? Akkor adunk egy kis segítséget a számodra tökéletes grill megtalálásához. Az egyre nagyobb kínálatból választani nem egyszerű, de most személyesen megtekintheted a széles választékot működés közben is! Március 7-én ugyanis a SpaTrend csapata begyújtja és leteszteli az ország szinte összes grill és BBQ sütő típusát. Ha kicsit is érdeklődsz a grillezés iránt, neked is ott a helyed!


A Spatrend ürömi bemutatótermében kerül sor a grillek kipróbálására és tesztjére. Ha nem tudod eldönteni, hogy pellet, faszenes, gázüzemű, netalán kerámia grill felel meg leginkább igényeidnek, aki gyere, és próbáld ki mit nyújtanak az egyes konstrukciók. Miben különbözik egy füstölő és egy látványgrill? Milyen sütési sajátosságok és ízek jellemzik az eltérő szerkezeteket? Hova és milyen ételekhez ajánlható egy kerámia grill és vajon ugyanazt tudja, mint egy gázüzemű berendezés? A méret a grillnél is számít, vagy sokkal fontosabb a tüzelő anyag típusa? Miben mások és miben egyeznek meg a különféle konstrukciók? És a legfontosabb: a te életviteledhez, tudásokhoz és kertedhez/teraszodhoz, melyik változat illik a legjobban? Ezekre és ehhez hasonló kérdésekre kaphat választ a Nagy Grill Teszten, ahol akár 20 különböző grillt és smokert láthatsz bevetés közben. A begyújtás ugyanis csak a kezdet, a grillek és füstölők munkáját és sütési képességeit nemcsak láthatod, de meg is kóstolhatod! A nagy teszt része az óriási grillparti is, ahol a főszereplő gépeket megtekintés, kipróbálás és az általuk készített étel megkóstolás után, azonnal meg is vásárolhatod!

Milyen grillek lesznek jelen?

A kínálatunkban szereplő összes grill (OFYR, Broil King, Kamado Chef, Kamado Joe) mellett találkozhatsz minden grillel, ami Magyarországon jelenleg fellelhető. Szerettünk volna ugyanis egy mindenre kiterjedő választási lehetőséget nyújtani számodra, így meghívtunk minden hazai gyártót, hogy bemutassák saját grilljeiket! A helyszín a miénk, a döntés a tiéd, de a grillezés szeretete közös!

Minden grillszeretőt és a kültéri sütés iránt érdeklődőt szeretettel várunk tehát március 7-én, Ürömön, a SpaTrend bemutatótermének kertjébe, ahol egy napra, minden a grillekről szól majd!

A rendezvényen való részvétel ingyenes, ám regisztrációhoz kötött, így kérjük, hogy egy rövid űrlap kitöltésével jelezd felénk érkezési szándékodat, hogy felkészülhessünk a fogadásodra. Találkozzunk március 7-én a Nagy Grill Teszten!