Adj prémium wellness termékekre szóló utalványt ajándékba

A tökéletes karácsonyi ajándékot megtalálni egyáltalán nem könnyű, de egy élményre vagy a pihenésre, wellnessre fókuszáló választással nehéz mellélőni. Mindenkinek szüksége van feltöltő pihenésre, amikor elfelejtheti a világ rohanását és megállhat egy pillanatra élvezni az életet. Ebben segít a SpaTrend ajándékutalvány!


A SpaTrend a prémium wellness termékekre fókuszáló cég, ahol hisznek a kültéri kikapcsolódás gyógyító erejében. A friss levegő, a természet és a hosszú életű, luxus termékek olyan minőségi pihenést visznek az életedbe, amitől kiegyensúlyozottabb és kipihentebb leszel.

Mindegy, hogy kedvenc könyvedet szeretnéd elolvasni az árnyas kertben a nyári estéken vagy egy masszázsmedencében vezetnéd le a stresszt a nap végén! Most olyan ajándékutalványt vehetsz magadnak vagy családodnak, amit bármilyen SpaTrend termékre beválthatsz. Nézelődj most, de vásárolj később!

A 50 és 100 ezer forint értékű ajándékutalványokat most 10% kedvezménnyel vásárolhatod meg és a 2022-es év folyamán bármikor felhasználhatod, hiszen azok egy évig érvényesek.

Árnyékolót szeretnél majd nyárra? Itt a lehetőség, hogy széles kínálatból válogass! A grillparkod bővítését tervezed, netán a közönségkedvenc pizzakemencét látnád szívesen a teraszodon? Akkor ne habozz, csapj el az utalványokra és a az ünnepi rohanás után látogassatok kis a családdal, hogy kiválasszátok az új kedvenceket, kedvezményes áron!