Ünnepi akció gázgrillre

A téli grillezés az egyik legjobb kültéri program, ha nem akarsz nagyon eltávolodni a lakástól. Élvezheted a kinti levegőt, finom ételeket készíthetsz és még meleg is lesz a forró grill közelébe. Kreatív hobbi, ami a gyerekekkel is együtt élvezhető! Vágj bele most a Broil Kinggel!


Szerencsére egyre többen hódolnak a téli grillezésnek, de még mindig nem elegen ahhoz, hogy a téli kedvezményes ajánlatoknak búcsút mondhass. Használd ki hát a holt szezont és szerezd be most a profi gázgrilledet, ajándék kiegészítőkkel!

A kanadai Broil King megbízható grillcsaládjának tartós és könnyen kezelhető gázgrilljei precízek és magas minőségűek. Kezdőknek is bátran ajánlható a Monarch 390-es, ami méretét tekintve a közepes grillek közé tartozik, de tudása a legnagyobbakkal vetekszik.

A pontos hőbeállítással 3 db rozsdamentes acél Dual-Tube™ gázégőt, egy hátsó égő a rotisserie nyárshoz és egy oldalégőt tudsz hadrendbe állítani, hogy elkészüljön a vasárnapi ebéd. Praktikus oldalpolcai és a grilltest rakodóhelyei garantáltan megkönnyítik az előkészítést, a sütést és az elpakolást (tárolást) is.

A kifejezetten felhasználó barát kialakításhoz most olyan hasznos kiegészítőket is hazavihetsz, amelyek még tovább emelik majd a grillélmény fényét. A ponyva segít a vízhatlan tárolásban. A hosszú nyelű fogó és lapát leegyszerűsíti és könnyebbé teszi a sütést. A rácskiemelő és a tisztítókefe pedig sütés közbeni és végső takarításban lesznek hatékony segítőid.

Az 5 hasznos kiegészítőt most ajándékba kapod a Broil King Monarch 390 kerti grill vásárlása esetén! Használd ki ezt a kedvező ajánlatot!