Biztonságos savas peeling - online előadás

A legdrágább bőrápoló készítmények sem érnek sokat, ha a bőrt nem készítjük fel a befogadásukra. Ha a bőr felszínén ülő elhalt hámsejtek gátolják a felszívódást, nem számíthatunk mélyre ható változásra. Ezért fontos a megfelelő peeling, ami segít lélegzethez juttatni a bőrt és tápláló hatóanyagok felszívódását is lehetővé teszi. Online előadásunkon megtudhatod milyen a jó peeling!


2020.12.16-án élő Zoom közvetítésen QMS anti-aging szakértők segítségével járhatod körbe az otthoni savas peelingezés témakörét. Milyen hámlasztást érdemes választani és mennyire biztonságos ezt otthon elvégezni? Mit jelent az AHA savas peeling és milyen előnyei illetve veszélyei lehetnek, ha gyümölcssavakkal dolgozunk az arc érzékeny területén?

A veszélyek mellett szó lesz a pozitívumokról és a hámlasztásban rejlő hatalmas potenciálról, ami fiatalossá, egészségessé és tapintásra is selymessé teheti a bőrt. Ha szeretnél többet megtudni a hámlasztás használatáról, előnyeiről és hogy mire kell ügyelned a peelingek alkalmazása közben, akkor neked is ott a helyed az ingyenes előadáson.

A december 16-án tartott előadásra 19 és 20 óra között kerül sor. Az előadásra szóló linket egy rövid regisztráció után kapod meg, ezzel tudsz majd csatlakozni a Peelingezz bátran a QMS-el online tematikus esthez!