Karácsonyi vásár anti-aging termékekkel

12.12. Misztikus, egyensúlyban lévő szám, amiben már ott rejlik az ünnepek ígérete is. Ezért is választottuk a QMS Medicosmeticsnál karácsonyi vásárunk napjának. Ezen a napon szeretettel várunk mindenkit, aki érdeklődik a tudományos alapokon nyugvó anti-aging iránt és magának vagy szeretteinek ajándékozna igényes szépülést.


Egész napos nyitvatartással, különleges összeállításokkal és sok-sok információval várjuk azokat, akik szeretnének elmélyülni az arcápolás és a bőröregedés megállításának mélységeiben. A szép környezetben, kellemes illatokkal és igényes kínálattal találkoznak majd az érdeklődők. Akár magadnak, akár szeretteidnek szeretnél fiatalságot ajándékozni karácsonyra, mi segítünk, hogy megtaláld a tökéletes terméket, ami az igényeidnek megfelel.

A szettek, karácsonyi díszbe öltözött csomagok mellett természetesen a kényeztető és wellness hatású anti-aging kezeléseink közül is választhatsz, amelyeket akár helyben ki is próbálhatsz. Az év végi pörgésbe biztosan jól esik majd egy kis pihenés, megnyugvás, amikor önmagadra és épülésedre koncentrálhatsz.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de hogy csak veled foglalkozhassunk, kérünk tegyél a kosaradba egy Regisztrációs Jegyet. Ezután már nincs más dolgod, mint eljönni és válogatni a jobbnál jobb ajánlatok között!