Fenséges ételek, csodás ízek - mutatjuk a hétvégi grill fesztivál páratlan fogásait!

Április 2-án Ürömön kerül megrendezésre a SpaTrend szezonnyitó grillfesztivál, ahol híres sztárséfek, grill szakácsok és BBQ fenegyerekek várják Önt és családját finomabbnál finomabb grill különlegességekkel. Kíváncsi rá, hogy mit főztek ki? Lássuk hát!


Ladányi János, a South Smoke BBQ szószok megálmodója a várhatóan hűvösebb időre való tekintettel melengető füstölt hús alapú levessel készül, melyet burgonya gombóccal tálal. Főételként sült babot készít marhaszeggyel, míg a gyermekeknek és a „gyermeki ízlésű” látogatóknak mac and cheese kerülhet a tányérjukra.

Kecsedi Dávid (JD’ BBQ) egészben sült, grillen pácolt rosé szűzpecsenyével készül, melyet természetesen saját fűszerkeverékével ízesít. Köretként burgonya gratint szolgál fel.

Bíró Botond Boldizsár parfümséf amerikai palacsintával édesíti meg a napunkat, melyet grillezett ananásszal, áfonyával, mogyoróvajas bbq szósszal és sonka chipsszel szervíroz.

Nagy Róbert, az „NR el Jefe” brand tulajdonosa és a BBQ szerelmese egy különleges halétellel várja az érdeklődőket. A füstös harcsa salátát a cseresznyefán füstölt harcsa, a titkos ecetolaj dresszing és a zöldsaláta tesznek tökéletesen harmonikus fogássá. Róbert a keleti ízek szerelmeseinek „El Jefe” tavaszi tekercsével (üvegtésztába tekert zöldségek, mogyorószósszal, füstös szezámolajjal, Ikebanával) kedveskedik. 

Billege András, a SpaTrend grill szakácsa szokásosan egy testes, autentikus grillfogással készül. A boroshordóval füstölt BBQ marhaszegy egy eredeti, amerikai grill étel, melyet minden bbq fanatikusnak kötelező megkóstolnia. A különlegesebb ízek kedvelőit pedig egy reverse sear steakkel készül meglepni, melyet mangósalátával szervíroz.

A sok testes, intenzív hús után (vagy előtt, vagy mellett) biztosan jól fog esni egy könnyed pizza. Mák Tamás, a Trattoria Pomo D’Oro pizzamestere Margherita pizzával (paradicsom, mozzarella) és Abruzzese pizzával (paradicsom, mozzarella, csípős szalámi, sonka) várja az olasz ételek szerelmeseit.

Végül, de nem utolsó sorban Kis Sándor, a Miele Látványkonyhájának szakácsa igazi nyári fogással kápráztat el bennünket. A sertés souvilaki saslikot Sándor natúr görög joghurttal tálalja, a mediterrán ízek pedig egy pillanat alatt elhozzák nekünk a gyönyörű nyári napsütést – ha máshogy nem, legalább gondolatban.

Kóstold meg, mit alkotnak a grill- és bbq királyok legjobb sütőkön, és találd meg álmaid grilljét! Szerezd be szerdáig az 5 db ajándék kóstolójegyet tartalmazó belépőjegyedet kedvezményes, early bird áron!