Főétel és desszert egyben - különleges fogás tarol a Séf a rácson versenyen

Könnyed fogás, amivel időt és energiát spórolva készülhet a főétel és a desszert egyszerre. Igazi különlegességgel nyitott a Séf a rácson versenyzője, Tarsoly László, aki pontosan tudja hogyan lehet megfogni az embereket a gyomrukon keresztül.


A grillezett ráknyársak sárgadinnyegőzben készülnek mindössze 60 perc alatt és a végeredmény egy finom, aromás, könnyed nyári fogás. Kitalálója szerint az étel annyira különleges ízeket tartogat, hogy méltán nevezhetne a 2019-es év zamat-forradalmára címre is.

Az izgalmas megoldásokkal és delikát hozzávalókkal dolgozó recept jelenleg a második helyen áll a versenyben, de még semmi sincs kőbe vésve.

Te is szereted a recepteket és a megvalósítás mellett a kreatív ötletgyártás sem áll tőled távol? Akkor nevezz most a Séf a rácson versenyre, hogy legyen esélyed megnyerni a Kamado Joe faszenes grilljét vagy másik két professzionális kültéri sütőt kedvenc recepteddel.