Egy kiállítás, ami otthonába repíti a wellnesst

Wellness a saját otthonunkban? Nem, nem valamiféle sodrófás masszázsról van szó, sem pedig a fürdőszoba kitakarításáról. Az otthoni wellness igenis elérhető és hozzáférhető mindenki számára. Egy nyaralás árából minden nap élvezhetjük az otthoni wellnesst, hogy hogyan?


Sokan nem gondolják, hogy az otthoni wellness eszközök ma már nem a felső tízezer luxusának számítanak, hanem bárki számára elérhető áron hozzájuk lehet jutni, mert ma már egy nyaralás árából egy igazán impozáns, tökéletesen működő és energiatakarékos jakuzzit vásárolhatunk.

Természetesen a számunkra ár-érték arányban megfelelő jakuzzi kiválasztása nem egyszerű feladat, mert a piacon hatalmas a túlkínálat, helyesen informálódni viszont a jakuzzi energia-felhasználásáról, hőszigeteléséről nem is olyan könnyű. Szerencsére van egy olyan kiállítás, ahol egy helyen, és főképp egy időben tájékozódhatunk a legenergiatakarékosabb, legkisebb helyen elférő, vagy épp a legtöbb személyes jakuzzikról, első kézből, szakértőktől. És hogy melyik ez a kiállítás? A SpaTrend Expo Jakuzzi Kiállítás és Vásár Ürömön, a SpaTrend hatalmas alapterületű bemutatótermében találjuk.

Ami a legcsodálatosabb ebben a masszázsmedence kiállításban, hogy a belépés teljesen ingyenes, és hogy első kézből, szakértőktől értesülhetünk a jakuzzi vásárlásról, annak buktatóiról; minden masszázsmedencézéssel kapcsolatos kérdésünkre választ kaphatunk, és ha előre egyeztetünk időpontot, a jakuzzit ki is lehet próbálni az Európában is teljesen egyedinek számító wellness részlegükön.

Ha szívesen nézné meg, vagy próbálná ki Amerika legnépszerűbb masszázsmedencéit, akkor jelentkezzen az ingyenesen látogatható SpaTrend Expóra!