Grillezzen a Parfümséffel – a H2G grilliskola kamado grillkurzusának második felvonása

A nagy sikerre és érdeklődésre való tekintettel Bíró Botond Boldizsár új menüsorral várja a Kamado Joe grillek szerelmeseit. Jöjjön el Ön is és bővítse a repertoárját izgalmas, új ételekkel!


Ahogy a H2G grilliskola kurzusain már részt vett gasztro fanatikusok már megszokhatták, ezen az élményvacsorán is három nagyszerű fogás kerül majd az asztalra, melyet Bíró Botond Boldizsár parfümséf segítségével készítenek el a résztvevők.

Előételként csodálatos marha bélszín filet mignont készítenek majd a tanulni vágyók, mely kéksajtos fügével körítve kerül a tányérra. A zamatos ízeket pedig egy kellemes rajnai rizling egészíti ki.

Főételként érlelt hátszín steak kerül majd a grillre, melyet flambírozott bruscettával tálalnak a kurzus résztvevői. A csodálatos marha hátszínhez a Keller Pince Mea rozéja illik a legharmonikusabban.

A menüsort egy füstölt diós, vanília sodóval tálalt csokoládés aranygaluska zárja, melyhez tökéletesen illik egy pohár friss cabernet frank a Keller Pincéből.

Töltsön el egy páratlan estét barátaival, tanuljon új dolgokat, sajátítsa el a kamado grill használatának minden csínját-bínját és érezze jól magát! Ajándékozzon felejthetetlen élményt szeretteinek! A H2G grilliskolán és Bíró Botond Boldizsár parfümséfen ez nem fog múlni! Ha szeretne még többet megtudni a kurzusról, megismerkedne a H2G grilliskola más kurzusaival is vagy jelentkezne az augusztus 11-én megrendezésre kerülő élményvacsorára, akkor kattintson ide. Szeretettel várja Önt és barátait a H2G grilliskola Ürömön!