Sport és pihenés egyben

Egy kiadós testedzés után jól esik a pihenés. Ezt garantálja az Endless Pool, amiben megmozgathatod minden tagodat, majd a masszázsmedencének kialakított részében kellemesen lelazíthatod a megdolgoztatott izmaidat!


A Life TV Spatrend Wellness és életmód adásának évadzáró epizódjában egy profi sportoló segítségével ismerheted meg az Endless Pool medencék minden erősségét. Az ellenáramoltató rendszerrel és víz alatti futógéppel is felszerelt medence hobbi- és versenyszerűen sportolóknak is kiváló lehetőség egy ízületeket védő edzésterv összeállításához.

A futópad és a folyamatos úszás élményét garantáló ellenáramoltató rendszer is 52 fokozatban állítható, így garantáltan megtalálod az erőd megtartásához és fejlesztéséhez szükséges erősséget.

A 20 perces adásban, ahogy már megszokhattuk, a kültéri kikapcsolódás több területén is kaphatsz hasznos információkat. Különleges és hasznos grillkiegészítők mellett a grillezés rejtelmeibe is újabb betekintést nyerhetsz.

Az adás harmadik felében pedig a bőrápolás és az anti-aging kap kiemelt szerepet, ami hozzásegít, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben! Ha szeretnéd te is megismerkedni egy olyan termékcsaláddal, amely a bőr természetes működését kihasználva fiatalít, less bele a részbe!

Ha az évad többi részét is megtekintenéd, akkor őket ide kattintva érheted el!