Haladó grill tanfolyam, ahol megtanulhatod a tökéletes BBQ oldalas elkészítését

A Grillpláza Workshoppal, vásárral és egy közös sütéssel készül az új évben. A három alkalommal is meghirdetett Haladó Grill Workshopon a tökéletes BBQ bordát készítheted el profi grilleken, Czinege Tamás, a Gastro-Hack grillmestere vezetésével. Milyen program vár és mit tegyél, ha szeretnél részt venni valamelyik eseményen?


Először is dönts minél hamarabb, mert a három alkalom közül az első (január 12) már be is telt. A következő alkalom február 23-án lesz, ahova még van pár szabad jegy, így ha barátokkal vagy pároddal jönnél, akkor csapj le ezekre és kezdjétek egy kötetlen hangulatú, közös sütéssel az új évet, ahol értékes tudást is szerezhettek a grillekről, alapanyagokról, technikákról, szószokról, köretekről és a BBQ oldalasról!

A harmadik és eddig úgy tűnik, hogy az utolsó alkalomra áprilisban kerül sor. Egészen pontosan április 19-ét érdemes beírni a naptárba, hogy szabaddá tedd magad az egész napos programra. A tökéletes BBQ oldalas elkészítése nevezetű Haladó Grill Workshop és vásár 12 fő számára nyújt lehetőséget, hogy közelebbről megismerjék a kiváló grilleket, amelyek között faszenes és gázgrill is akad.

Az eseményen mindenki maga választhatja ki, hogy melyik grillen szeretné elkészíteni a menüsort a kandadai Broil King minőségi, szekrénygrilljein vagy a faszenes kerámia grillek egyikét fűtené inkább fel. Bármelyiket is választod, a sütés a grill megismerésével kezdődik majd, tehát nem baj, ha még nem használtad az adott eszközt.

A Workshopon megtanulhatod az egyes grillek erősségeit, működési elvét, hogyan kell őket begyújtani és előkészíteni a különféle sütésekre. Milyen sütési technikákat érdemes az egyes grilleken bevetni, és hogyan válaszd ki a megfelelő alapanyagot.  Természetesen nem maradhat ki az ízesítés, a füstölés, a rubok, a pácok és az injektálás részletezése sem, hiszen ezek adják meg a grillételek savát-borsát.

Az ízek és grilles technikák mellett a tűzről, a hőről és a grill sütőterének maximális kihasználásáról is lesz szó és persze mindezt nemcsak szárazon tankönyvszerűen ledarálva ismerheted meg, hanem gyakorlattal együtt sajátíthatod el. A Workshop alatt ugyanis mindenki elkészíti a tökéletes BBQ oldalasát, házi szósszal és coleslaw salátával. Ezen a recepten keresztül leshetsz be a BBQ éltelkészítés világába, egy profi grillmester iránymutatásával.

Ha szeretnéd ellesni a titkos fogásokat és recepteket Czinege Tamástól, biztonságos környezetben, szakértők felügyeletével ismerkednél a grillezéssel és a különféle technikákkal, grill eszközökkel és grillekkel, akkor neked is ott a helyed a Haladó Grill Worshop & Vásár programon! Amennyiben vásárolni is szeretnél, jó hírünk van: A workshop résztvevői számára sehol máshol nem elérhető, különleges akciós ajánlatokat állítottak össze.

És hogy mit kell magaddal hoznod a workshopra? Kizárólag a lelkesedésedet! Minden másról a szervezők gondoskodnak!