Hétvégén téged is vár a Gasztro Grill Fesztivál

Szereted a grillezést? Új grillt keresel vagy a legjobb és legújabb technikákra vagy kíváncsi? A július 2-én megrendezett Gasztro Grill Fesztivál minden a kültéri sütésről szól majd. Modern grillek, izgalmas grill kiegészítők és sztárséfek várnak finom falatokkal, ha kilátogatsz Ürömre!


Az egész napos rendezvényen egészen közelről ismerkedhetsz meg a legújabb grillekkel és a legmodernebb kiegészítőkkel, amelyek nem csak egy polcon várnak majd. A Gasztro Grill Fesztiválon a hazai BBQ szcéna legjobbjai ragadják magukhoz a grill lapátot, hogy megmutassák mikre képesek a különféle grillek. 

Begyújtásra kerül a gázgrillek kanadai nagyágyúja, a Broil King, a kamdo grillek fenegyereke, a Kamado Chef és Kamado Joe, de lesz itt fatüzelésű OFYR, ami egy funkcionális műalkotás eleganciájával készíti a finom ételeket. Bemutatkoznak az alkalmazással vezérelhető smokerek és egy mobil pizzakemence is ontja majd magából a füstöt és ropogós tésztát!

Az egész napos sütögetés mellett izgalmas programok, személyre szabott tanácsadás is vár majd, amiket izgalmas kedvezményekkel és ínycsiklandó (megkóstolható) falatokkal tettek még vonzóbbá a szervezők! Az elővételben kapható jegyek között találsz Kóstoló jegyet is, amivel 6, sztárséfek által, a helyszínen készített ételt is megkóstolhatsz.

Ha pedig vásárolni is szeretnél, akkor a VIP jegyet ajánljuk, aminek teljes összese levásárolható a Fesztivál alatt, és persze ehhez is jár a 6 kóstoló!