Ne maradjon le a Gasztro Grill Fesztiválról! Válasszon 3 féle jegy közül!

Július 2-án szombaton kerül megrendezésre az év legforróbb és legizgalmasabb gasztronómiai rendezvénye a Gasztro Grill Feszt! Válasszon a háromféle belépőjegy közül. Hogy pontosan mit tartalmaznak a jegyek? Megmutatjuk!


Belépőjegy oktatással és élményekkel – 4990 Ft

Ezzel a belépőjeggyel részt vehet az egész napos Gasztro Grill Fesztivál minden programján, az oktatásokon, bemutatókon és előadásokon mely hihetetlen utazást jelent a gasztronómia világába. Ismerje meg a méltán híres grill szakácsok minden trükkjét és lesse el a gázgrillek, kamado grillek, füstölők használatának minden fortélyát.

Belépőjegy kóstolóval, oktatással és élményekkel – 9900 Ft

Ezzel a belépőjeggyel nemcsak az egész napos grill fesztivál minden programján és bemutatóján vehet részt, de tartalmaz 6 db kóstoló jegyet is, melyet szakácsaink által elkészített gasztronómiai különlegességekre válthat be. Olyan ínyencségeket kóstolhat meg, mint az almafán füstölt tengeri sügér filé, a fokhagymás-limeos garnéla leveles tészta kosárkába marinált zöldségekkel, a grillezett marha hátszín nyárs teriyakival és tabuléval vagy a füstölt kacsamáj grillezett kaláccsal és mangóval, de a felsoroltak mellett még sok más ízletes fogás szerepel a menüsoron. A kóstoló jeggyel egész napos program meghatározó ízekkel teli gasztronómiai kirándulás lesz.

Gasztro Grill VIP "All In" - *levásárolható – 24900 Ft

Az „All In” VIP jegy tartalmazza a részvételt a Gaszto Grill Fesztivál minden programján, 6 db kóstoló kupont, de ezek mellett részt vehet egy személyes tanácsadáson is, sőt a rendezvényen elkészült gazdag, ízletes és páratlan grill tál is az öné lesz. Mindenképpen ezt a jegyet válassza, ha grill készülék vásárlását tervezi, mivel a jegy árát teljes egészében levonjuk a megvásárolt termék árából. (*Grillsütő vásárlás esetén maximum egy jegy árát számítjuk be készülékenként.)

A fenti jegyeket ide kattintva vásárolhatja meg. A Gasztro Grill Feszt részletes programját pedig itt olvashatja el.

Címkék: