Ismerkedjen meg egy igazi rossz fiúval – „The Bastard” grillek a Gasztro Grill Fesztiválon

Július másodikán szeretettel várja a grill fanatikusokat és a füstös ízek kedvelőit az ürömi Gasztro Grill Fesztivál, ahol megismerkedhet a grill világ legújabb fenegyerekével  a „The Bastarddal”.


A „The Bastard” kamado grill a zamatos ízek és a holland design házasságából született szerelemgyerek. Kizárólag a legkiválóbb minőségű alapanyagok felhasználásával készül, így garantált a siker és a kiemelkedően hosszú élettartam. A kamadoban való ételkészítés egy ősi grillezési technológia, mely az utóbbi években meghódította az egész világot. A „The Bastard” grillek, a letisztult holland dizájnjukkal igazi büszkeségei Hollandiának. A speciális kordierit kerámiából készülő „The Bastard” grillek nem csak szépek, vagányak és igazán férfiasak, de hatékonynak és praktikusnak is.

A „The Bastard” készülékekkel grillezhet, süthet, füstölhet vagy piríthat – tegye, amihez csak kedve van. Csaljon elő páratlan, zamatos, ínycsiklandó BBQ ízeket ételeiből egy szempillantás alatt. A „The Bastard” egy rendkívül sokoldalú kamado stílusú grill készülék, melyet a különféle kiegészítőkkel kibővítve számtalan étel elkészítéséhez használhat: készíthet vele egytálételeket, süthet vele pizzát, kenyeret, grillezhet és füstölhet húst, zöldséget, halakat.

Ha szeretné működés közben is megtekinteni ezt az igazán vagány kamado grillt, akkor látogasson el július 2-án az ürömön megrendezésre kerülő Gasztro Grill Fesztiválra, ahol Billege András tart „The Bastard” bemutatót 14.00-tól, aki természetesen nem egy egyszerű grill kolbászt készít majd. A grillezett garnélával és marinált zöldségekkel töltött, édes chilis habbal tálalt kovászos leveles kosárkákat természetesen akár meg is kóstolhatja!

Az egész napos rendezvényre már megvásárolhatja jegyét. Válasszon a háromféle belépőjegy közül és vegyen részt az év legforróbb grill fesztiválján!