Jakuzzi és kerti bútor vásár nyílik Nyíregyházán

Kelet-Magyarországon különleges esemény veszi kezdetét július 5-én. Az egyre népszerűbb otthoni wellness elengedhetetlen eszközeiről, a masszázsmedencékről fog szólni egy teljes hét Nyíregyházán, méghozzá nem is akárhogyan.


A SpaTrend masszázsmedence szalonja új, még tágasabb bemutatótermében egy teljes héten át tekintheti meg a nagyközönség Amerika legújabb és legkedveltebb Hot Spring jakuzzi modelljeit, melyek a lélegzetelállító design mellett funkcionalitásukban, teljesítményükben és energiatakarékosságukban is verhetetlen szereplői a magyarországi jakuzzi kínálatnak. A minden extrával felszerelt HotSpring modellek mellett a SpaTrend Nyíregyháza kínálatában megtalálhatók a pehelykönnyű, játékos, könnyen telepíthető, kerekded formájú SofTub jakuzzik is.

A hidromasszázs mellett a kerti pihenés főszereplői a kényelmes és minden igényt kielégítő kerti bútorok. A kibővített kínálatban a klasszikus polyrattan Ethos kültéri bútorok mellett a letisztult formavilág szerelmesei is megtalálhatják a Jati & Kebon kerti garnitúrákban álmaik kerti bútorát.

Látogasson el a SpaTrend Nyíregyháza vadonatúj bemutatótermébe, és rendezze be szakértők segítségével néhány kellemes óra alatt az Ön kültéri oázisát.