Jakuzzi vásár óriási árelőnnyel, hogy minden nap élvezhesd egy otthoni spa élményét

Egy otthoni wellness részleg kialakításával az év minden napján élvezheted a kényeztető spa élményt egyedül, családdal vagy barátokkal! A fizikai és mentális egészséghez is nagy mértékben hozzájáruló prémium jakuzzit most óriási kedvezménnyel szerezheted júliusban, így még idén nyáron kiaknázhatod a saját masszázsmedencében rejlő hatalmas potenciált.


Idén júliusban egy különleges ajánlattal várja a SpaTrend a jakuzzi iránt érdeklődő vásárlókat. A 20 éves tapasztalattal és több, mint 3000 eladott masszázsmedencével büszkélkedő cég pontosan tudja mit keresnek a jövőbeli tulajdonosok jakuzzi vásárláskor. Ennek fényében választották az akció résztvevőinek a HotSpring medencék Highlife sorozatát. Egész júliusban hatalmas kedvezményekkel viheted haza a kiszemelt jakuzzidat, és ajándékba még egy hordozható, formatervezett (Escape P6 BT)  kültéri hangszórót is hazavihetsz!

A HotSping amerikai egyik kedvenc jakuzzi márkája, amely már 45 éve tartja piacvezető helyét az egyre bővülő kínálatban. Az elegáns megjelenéssel, kiváló hőszigeteléssel, alacsony üzemeltetési költségekkel, 100%-os vízszűréssel és különleges masszázsélményt kínáló befúvókkal rendelkező modellek egész évben használhatóak és garantáltan luxus pihenést kínálnak. 

Az egész testet átmasszírozó jetek között olyan egyedi (szabadalmaztatott) darabokat is találsz, mint a nyak, váll és hát ellazítására szolgáló Moto-Massage DX befúvó. Ez a mozgó vízsugárral dolgozó jet alaposan megdolgozza a kényes pontokat, hogy ellazulva és felüdülve szállhass ki a masszázsmedencéből!

A HotSpring medencék egyik legerősebb pontja a hidromasszázs,de a gyártó nem hanyagolta el a burkolat, az belső kialakítás és a gépészet fejlesztését sem. Ennek köszönhetően egy kényelmes (ergonomikus ülésekkel és fekvőhelyekkel rendelkező), tartós és könnyen üzemeltethető jakuzzit kapsz, aminek karbantartása is rendkívül egyszerű. A prémium kategóriás masszázsmedence minden eleme a tökéletes felhasználói élményért van, hogy gondtalanul élvezhesd a minőségi szabadidőd!

Ebben olyan különleges szolgáltatások is segítenek, mint a tökéletes hangulatot teremtő fényterápia, a vízesés. Ezt egészíti ki az ajánlatban említett hordozható hangszóró, ami a víz kellemes, csobogó hangját, kedvenc zenéiddel fűszerezi majd. 

Ha szeretnél egy saját masszázsmedencét a saját és szeretteid egészségének és pihenésének érdekében, akkor csapj le a csak július végéig elérhető ajánlatra, és kezd meg új (jakuzzis) életedet! A medencéket személyesen is megtekintheted (sőt, ki is próbálhatod) a hidromasszázs relaxáló élményét!