Kerti bútort télen? Persze!

A téli időszakban nem a kültéri területek csinosítása élvez prioritást. Különösen igaz ez az év végi zsúfolt napokra, pedig a tél meglepően ideális időszak kerti bútorok vásárlására! Miért? A különleges akciók miatt!


A téli hidegben jól esik a nyár melegéről fantáziálni és elképzelni, ahogy egy lusta éjszakán megpihenünk majd a kertben, pulcsi, nagykabát és takaró nélkül. Csak a lágy szellő álomba ringató simogatását érezzük és a kerti bútor hívogató puhaságát! A külterek meg- vagy újratervezése tehát jó móka a téli időszakban, ráadásul rengeteg cég kínál ünnepi és szezonális ajánlatokat, amelyekkel prémium minőségű bútorokkal öltöztetheted otthonodat.

Mindegy, hogy a kültérre vagy a téli kertbe szánod az új bútorokat, mert a SpaTrend széles kínálatában megtalálod majd a hozzád illő darabot. Az ünnepi akcióban 20-25%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg a legmodernebb és kiváló minőségű étkezőket, ülőgarnitúrákat, daybedeket és napozókat.

Az ünnepi ajánlatok között olyan neves cégek prémium termékeivel találkozhatsz, mint a Jati&Kebon, a Domus Ventures és a SpaLounge. Időjárásálló anyagok, elegáns megjelenés és tartós kivitelezés jellemzi ezeket a szerethető darabokat, amelyek öltöztetik a kerteket, teraszokat!

A Fortuna kétszemélyes napozója például tökéletes medencék mellé, mert vízlepergető párnái ellenállnak az esőnek és a medence, jakuzzi vízének is. Romantikus összebújásokhoz és a gyerekekkel való pancsoláshoz ideális heverő, ami stabil, elegáns és kötél támlája bohém romantikát sugároz.

Ehhez a napozóhoz illik a Fortuna ülőgarnitúra, ami stílusában ugyanazt a modern romantikát képviseli, anyagában pedig csúcsminőségű. Az alumínium váz könnyű, de teherbíró, a szövetek és a fonott kötél támlák pedig ellenállnak a gombának, baktériumoknak, napfénynek, párának, klórnak, foltoknak és izzadtságnak.

A bútorok és a terasz fölé pedig jöhet egy elforgatható, állítható napernyő. Ez legyen a most 25% kedvezménnyel kapható Marbella Plus. Az oldalkaros 3x3 méteres árnyékoló 20 év tapasztalatát ötvözi és valóban öröm használni. Sokoldalúan állítható, könnyen mozgatható a kerekeinek hála, de rögzítve az erős, viharos szélben is stabilan áll. Nem véletlenül ez a Jardinico legkeresettebb napernyője! Ami most a tiéd lehet, hogy a nyár forróságában is élvezhesd a kertedet!

Ha nem szeretnél lemaradni az ajánlatokról, de még nem akarsz a kültér átalakításával vagy berendezésével foglalkozni, akkor se aggódj! A most megvásárolt kerti bútorokat elraktározzuk neked a jó időig, hogy ne kelljen a télben megfelelő helyet találnod számukra! Az ajánlat részleteivel kapcsolatban keresd a SpaTrend üzleteit!